Over merchandise en merchandising

Petting Zoo Propaganda weblog

 

pettingzoopropagandaOp Brand Merchandise besteden we regelmatig aan muziek, of muziekgerelateerde zaken. Zo is onlangs het weblog van Petting Zoo Propaganda gelanceerd, een promotiebureau dat voor artiesten en bands aandacht op radio, tv en internet verzorgd.

Ik kan liefhebbers van stevige muziek zeker aanraden Petting Zoo Propaganda direct aan je bookmarks of RSS reader toe te voegen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.