Over merchandise en merchandising

What’s in a name; Sufjan Stevens.

 

Onlangs hoorde ik al over de artiest Sufjan Stevens (meer informatie via deze deeplink).

Kleine aanrader voor shows in Nederland; niet deze shirts meebrengen,
sufjan stevens

maar iets als dit:
sufjan.jpg

Update; de beste man is zijn show in Paradiso begonnen met “Hi, I’m stupid John Stevens”. 🙂

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.