Over merchandise en merchandising

Maar… waar staat die maat?

 

Vorige week hebben we bedrukte bomberjacks geleverd. Nu ontvingen we afgelopen weekend een mailtje van de klant; ze konden namelijk de maat van de jassen nergens vinden. Na overleg met het merk blijkt dat omdat de jassen tweezijdig draagbaar zijn, het maatlabel binnen in de zakken zit! Achteraf een logische verklaring natuurlijk…

bomber.jpg

Mocht je zelf voornemens zijn om bomberjacks (of t-shirts, sweaters, enzovoorts) te laten bedrukken, neem dan gerust contact met ons op!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Maar… waar staat die maat?”

  1. David says:

    Aan wie heb je die geleverd, Rotterdam Terror Corps? 😉

  2. Richard says:

    Nou David, niet echt… Ik denk ook niet dat de heren van http://www.weltbrand.com/ met stuiterballetjes vergeleken willen worden 😀