Over merchandise en merchandising

Win kaartjes voor The Hackensaw Boys in 013!

 

Op maandag 28 maart aanstaande spelen The Hackensaw Boys in één van de leukste zalen van Nederland; de 013 in Tilburg (duh).

Nu ben ik persoonlijk groot liefhebber van punk, bluegrass en country, en laat deze Hackensaw Boys al die stijlen nu eens door elkaar gooien en er een feestje van maken! Helaas heb ik de 28e zelf al een feestje (mijn zoon wordt dan 6), dus ik zal er niet bij zijn, maar ik mag van 013 wel 2×2 kaarten weggeven, dus grijp je kans en laat in de comments weten waarom JIJ 2 kaarten wil voor deze show!

Om vast een tipje van de sluier op te lichten hieronder een live-clipje van deze band, en lees ook zeker even de live-review op Bluegrassjournal.com!

Dus; wil jij The Hackensaw Boys in Tilburg gaan bekijken op 28 maart? Vertel me dan waarom, en misschien win jij die 2 kaarten!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.