Over merchandise en merchandising

Nieuwe plaat Gewapend Beton, luister hem hier!

 

Onze favoriete “nieuwe” Nederlandse band Gewapend Beton (nieuwe site op GewapendBeton.nl zou vanaf dit weekend online moeten staan) brengt op 8 april hun nieuwe plaat Big Dumb Kids uit.

We kunnen het prima met de mannen vinden, en we mogen dan ook de plaat een hele week lang streamen, zodat je m vast kunt luisteren en meteen volle bak mee kunt brullen als je het schijfje binnenkrijgt (want natuurlijk pre-order je dat ding vast bij GSR Music, zodat je ‘m direct ontvangt als ie uit is).

ENJOY:

Gewapend Beton – Big dumb kids (2011) by Gewapend Beton

Ga deze band zéker ook live bekijken, bijvoorbeeld op 7 april in Antwerpen (De Rots), of op Klok Rock Orange, 30 april (jaja, Koninginnedag) in Eindhoven. Sowieso wel een aanradertje hoor, want je kunt daar meer van onze favoriete bands zien, zoals Peter Pan Speedrock (nieuwe site!), Tech9, The Deaf en Bang Bang Bazooka!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.