Over merchandise en merchandising

15 jaar Milkman, zaterdag 12 sept. 013

 

Milkman15yrs150Punkband Milkman bestaat dit jaar 15 jaar, prima reden voor een feestje natuurlijk!

Vandaar dus dat a.s. zaterdag 12 september in 013 het podium onveilig gemaakt zal worden door Razorblade, Dark Intentions, Gewapend Beton, The Butcher, en natuurlijk Milkman zelf!

Zorg dus dat je zaterdag om 18.30 voor de deur van 013 in Tilburg staat, de intree gaat je maar € 5,- kosten, dus daarvoor hoef je het niet te laten! Ergens rond de klok van 19.30 zal de eerste band gaan spelen.

Informatie over de bands (van de 013 site):

MILKMAN

MilkMan wordt 15 (!) jaar en we zullen dat weten ook. De Tilburgse band is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse hardcore/punk/thrash scene. Eerder speelde de band al samen met acts als Pro-Pain, UK Subs, Anti-Nowhere League, Poison Idea en hun grootste voorbeelden D.R.I. En wie jarig is nodigt vrienden uit. Dat zijn geen stille huismussen…

GEWAPEND BETON

is een jonge, razendsnel opkomende punkband uit Amsterdam. Dit jaar is hun nieuwste plaat, Empty Batteries verschenen. Hanekammen, embryo punx, alles in de fik!

THE BUTCHER

uit Bergeijk is ook alweer dik 10 jaar bezig. Bekend om hun razendsnelle hardcore en energieke live shows die ze onder andere deden met bands als D.R.I., Ignite, Dropkick Murphy’s en Slapshot. In al die jaren hebben ze ook regelmatig het podium gedeeld met MilkMan. Een reden waarom the Butcher zeker niet mag ontbreken.

RAZORBLADE

is niets minder dan brickwall, hard as nails Oi! uit Den Bosch. In het buitenland is Razorblade al een behoorlijk gevestigde naam. Deze dag in 013 te zien op één van hun meer zeldzame optredens in Nederland.

DARK INTENTIONS

maakt het feest compleet. De band uit Breda maakt een eigen variant tussen metal en hardcore, met aan de metal kant invloeden als Testament, Slayer, Anthrax, Iron Maiden en The Haunted en aan de hardcore kant Leeway, the Cro-Mags en Biohazard.

milkmanlegopodiumDaarnaast zal op dit feest de nieuwe DUBBEL-CD van Milkman gepresenteerd worden (uitgebracht door Shield Recordings), met 62 nummers verdeeld over die 2 glimmende schijfjes. Deels nieuw, deels opnieuw opgenomen, en 2 complete livesets, een absolute must have dus!

Omdat de mannen van Milkman zelf maar amper konden wachten op dit feestje hebben ze zelf alvast een flinke (en HILARISCHE) preview verzorgd, helemaal van LEGO gemaakt!!

Mocht je overigens na de optredens nog niet uitgefeest zijn dan is er een afterparty in Little Devil, waar je op vertoon van je kaartje (van de show dus), voor € 15 (jaar Milkman), 10 consumpties kunt bestellen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.