Over merchandise en merchandising

Vanavond op TV; De Badgasten. Check die shirts van Korneel!

 

korneel_en_markVanavond om 21.20 gaat op BNN het nieuwe improvisatieprogramma “De Badgasten” van start.

In dit programma speelt ook onze moat Korneel Evers mee, die in verschillende afleveringen te zien zal zijn in t-shirts van betrekkelijk jonge en (buiten het genre) onbekende Nederlandse bands.

Goeie actie van Korneel dus! Wij hopen er maar op dat ie ook in het Nie Fokke Mee Brabant shirt dat ie hierboven aanheeft te bewonderen zal zijn!

Vanavond dus, 21.20, Nederland 3, De Badgasten!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Vanavond op TV; De Badgasten. Check die shirts van Korneel!”

  1. Erg goed programma!