Over merchandise en merchandising

31 augustus CD-presentatie Peter Pan Speedrock

 

Peter Pan Speedrock Plan 2

Ik heb de nieuwe plaat gehoord en ik kan je verzekeren dat het een knaller gaat worden. Na Spread Eagle had de band de lat (zoals gewoonlijk) ontzettend hoog gelegd, maar ik ben ervan overtuigd dat Pursuit Until Capture alle verkopen gaat overtreffen en de populariteit van PPSR nóg meer gaat vergroten.

Momenteel kun je op de Peter Pan Speedrock Myspace nog geen tracks van de nieuwe plaat horen, maar ik verwacht dat dat snel anders zal zijn.

oh; hier kun je trouwens online een kaartje bestellen, maar ben snel, want het wordt een “intieme” CD-presentatie met slechts 350 kaarten beschikbaar!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “31 augustus CD-presentatie Peter Pan Speedrock”

  1. Ron Hell says:

    Wat gaat het een feestje worden aanstaande vrijdag! Er zijn maar 350 kaartjes te koop voor deze show, dus er zullen veel teleurgestelde fans zijn.

    Gaafste nummers van de nieuwe CD zijn de titeltrack Pursuit Until Capture (met een ballad-achtig intro + pianootje!), Dopefiend, You Do It Or You Don’t en de nu-al-klassieker Heatseeker, zeg maar de Auf Der Axe van de nieuwe CD.

    Counting down … nog 5 nachtjes slapen!!!

  2. Richard says:

    vergeet ook vooral niet SICK BOY te noemen, ook al is het een cover… euh… JUIST omdat het een cover is van een aardig rauwe betonpunkband (GBH) en er ook weer géwéldí­g overheen RAUSCHT!