Over merchandise en merchandising

Nog 3 weken tot ZXZW.

 

Na 2 geslaagde voorgaande edities begint ZXZW inmiddels tot een toonaangevend evenement binnen de independent music scene van Europa uit te groeien. Dit jaar zal er, naast legio aan muzikale ontdekkingen in ontzettend uiteenlopende genre’s, ook veel te zien zijn (films, dans en kunst). Een evenement in de breedte dus, zoals ze het zelf noemen; “independent culture”.

16-23 september, voor de som van € 10,- (EENMALIG en het hele evenement lang geldig!). Vergeet vooral niet op 20 september te gaan HEAVY METAL BOWLEN!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.