Over merchandise en merchandising

Alles wat je altijd al wilde weten over wasvoorschriften!

 

Ik heb er verder niet veel aan toe te voegen, of misschien dat je op de plaatjes kunt klikken om ze te vergroten…

was1.jpg was2.jpg

Eventueel is er ook een wat vrijere uitleg op het internet te vinden over wat die wassymbolen nu allemaal betekenen, en daar hebben we natuurlijk ook over geblogd 🙂

Heb je kledinglabels (met of zonder wasvoorschriften) nodig? Dan kun je ze natuurlijk bij ons laten maken, al vanaf 100 stuks: bedrukte of geweven kledinglabels laten maken.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn