Over merchandise en merchandising

American Apparel niet langer leverbaar

 

Helaas hebben wij moeten besluiten om de samenwerking met American Apparel per direct op te zeggen. We hebben vele jaren met veel plezier dit unieke merk gedistribueerd, maar vanwege de financií«le problemen die het merk heeft, kunnen we niet langer de continuí¯teit van levering garanderen en hebben we het merk uit onze collectie gehaald.

We werken hard om jullie een waardige vervanger te bieden, waarover we volgende week meer nieuws hebben.

Mocht je niet tot volgende week kunnen wachten, kom dan naar onze Open Dagen van donderdag tot zaterdag a.s., waar natuurlijk nog veel meer te zien zal zijn!

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.