Over merchandise en merchandising

Open dagen & kerstpakkettenshow

 

Van 30 september tot 2 oktober willen wij graag iedereen uitnodigen om ons nieuwe pand, onze nieuwe showroom, en onze kerstpakkettenshow (meer dan 100 verschillende pakketten!) te bezoeken.

Wij heten iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje rond te kijken op de Raambrug 1a te Bladel (NL).

Onze open dagen zijn als volgt:

  • 30 september – 12 tot 20 uur
  • 1 oktober – 12 tot 20 uur
  • 2 oktober – 12 tot 17 uur

Natuurlijk kun je ook buiten deze open dagen bij ons langskomen; op werkdagen kan dat zonder afspraak tussen 8.30 en 17uur, en mocht je ’s avonds of in het weekend willen komen, neem dan even contact met ons op.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn