Over merchandise en merchandising

Relatiegeschenken en kerstpakketten op Promotiemiddelen.com

 

Zoals jullie wel weten hebben wij diverse websites waarop gedeeltes van ons assortiment verder uitgediept worden; zo hebben we een website met spandoeken, met buttonmachines, met baseballcaps, speldjes en emblemen, en dus ook één voor promotiemiddelen en relatiegeschenken op http://promotiemiddelen.com.

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om op deze site ons assortiment aan kerstpakketten actueel te maken; meer dan 100 verschillende standaard kerstpakketten passend bij ieder budget of gewenste uitstraling. Daarnaast bieden wij vanaf 60 pakketten de mogelijkheid om kerstpakketten op maat samen te stellen, volledig naar uw wensen met betrekking tot kleurstellingen en producten.

Op Promotiemiddelen.com kunt u ook duizenden premiums en relatiegeschenken vinden, van balpennen tot luxe premiums. Natuurlijk kunnen al deze producten voorzien worden van uw logo!

Mocht u desondanks niet kunnen vinden wat u zoekt; neem contact met ons op via e-mail of telefoon (+31(0)497 555 320).

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.