Over merchandise en merchandising

Blijft leuk, dat ondergoed…

 

Veel bands laten naast reguliere merchandise ook (dames)ondergoed bedrukken. Natuurlijk een slimme zet, want ook al zouden de aanwezige dames bij concerten niet geí¯nteresseerd zijn, voor de heren is het meestal een leuk item. Vaak gaan ze namelijk een avondje stappen met vrienden, zonder vrouw, kopen een shirt voor zichzelf en bedenken zich op het moment dat ze voor de merchandise stand staan ineens: “hmmm… laat ik eens attent zijn en wat voor het vrouwtje meenemen…”

string_compleet.jpg

Deze heren zijn daarnaast ook nog eens zo slim geweest om de URL van hun website op de achterkant te plaatsen; een stukje string dat (helaas?) vaak in zicht is.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.