Over merchandise en merchandising

Fijn, zo’n nieuwe server.

 

Gisteren hebben we onze nieuwe server laten installeren; hardstikke fijn natuurlijk, nog meer functionaliteit… Alleen is er dus vandaag nogal wat tijd verloren gegaan aan fine-tunen en  terugzetten van diverse favoriete instellingen. Kortom, morgen ook maar de hele dag ingepland om te zorgen dat we maandag weer een beetje bij zijn…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.