Over merchandise en merchandising

Blogstiltes…

 

Zoals je wellicht in de gaten hebt komen er de laatste tijd niet veel blogposts bij hier op Brand Merchandise. Ik zal hieronder even uit de doeken doen waarom…

* Na onze vakantie in januari hebben we direct een topdrukte en grote hoeveelheid mail weg te werken gehad…
* Na het wegwerken van die achterstand zijn we in een topdrukte met betrekking tot carnaval terechtgekomen…
* Vorige week zijn de meeste van onze fabrieken gesloten geweest in verband met Chinees Nieuwjaar, daarmee een hoop extra werk opschuivend naar deze en volgende week.
* We hebben een aantal nieuwe producten ontwikkeld welke nog niet helemaal rijp zijn voor publicatie maar wél veel tijd in beslag nemen.
* Ik (meest verantwoordelijk voor het blog) moet momenteel veel “vrije” tijd die ik anders gebruik om te bloggen stoppen in een paar nieuwe ontwikkelingen die we nog dit kwartaal willen lanceren.
* Veel van de uitleg rondom het aanleveren van artwork en productieprocessen zijn reeds behandeld, nieuwe blogposts met de nog onbehandelde stukken vergen zoveel tijd dat ik die momenteel niet vrijgemaakt krijg.
* Het is de bedoeling dat ons bedrijf nog dit jaar naar een aanzienlijk groter pand gaat verhuizen. We hebben het juiste pand echter nog niet gevonden, dus ook dáár besteed ik aardig wat vrije tijd aan.

en dan vergeet ik vast nog wat dingen. Afijn, er zit nog wel een en ander in de planning, wat ook hier wel komt te staan, maar first things first!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Blogstiltes…”

  1. Laurens says:

    Smoesjes!!!!!

    Nee, in principe een gezonde ontwikkeling (drukte en nieuwe projecten, niet dat er daardoor minder posts zijn hier) 🙂