Over merchandise en merchandising

Dat dan weer wel… de Sneak Preview!

 

sneak0307.jpg

nieuw; de sneak preview; aanbiedingen die je niet op onze site of in de nieuwsbrief zult vinden.

hehehe; natuurlijk met dank aan marketingguru David!!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Dat dan weer wel… de Sneak Preview!”

  1. David says:

    Geen dank voor de tip. 🙂

  2. Richard says:

    hehehe you’re totally right!! (aangepast)