Over merchandise en merchandising

Blogtaggen, dé nieuwe trend. Blijkbaar.

 

Ik heb er al regelmatig genoeg van dat mijn dochter (3,5) me steeds wil laten schrikken; ze komt op schoot zitten, zegt “WHAAA” en vraagt dan; ‘ben je geschwokke?’ (ze heeft nog een beetje moeite met de “R”), laat staan dat ik zit te wachten op digitaal tikkertje spelen met een allergisch links “Du hast der Kraft Luke” roepend eeuwig studentje, maar goed, ik ben geblogtagged.

Natuurlijk zal dit spelletje volgend jaar waarschijnlijk net zo ‘not done’ zijn als momenteel het doorsturen van mailtjes naar 10 personen omdat ‘je anders een groot onheil zal overkomen’, maar vooruit, ik doe mee. 5 dingen over mezelf die jullie nog niet wisten:

1 – Ik heb mijn vrouw in 1999 via een chatbox leren kennen en na ons trouwen hebben we na 5 dagen onze geloftes al weer vernieuwd in de Viva Las Vegas Wedding Chapel in, je raadt het al, Las Vegas.
2 – Vorig jaar ben ik een maand of 6 manager geweest van een rockband (Judasville) die op dat moment de potentie hadden om internationaal door te breken, met als toppunten voor de band een tripje Japan, een support tour voor The Golden Earring en de kans om mee te doen aan een programma op MTV. Jammer genoeg liep e.e.a. natuurlijk nét iets anders.
3 – Toen ik 11 jaar oud was heb ik mijn eerste werk ‘aangenomen’ (prijs gemaakt voor de hele klus na vooraf een inschatting te maken), om er achteraf achter te komen dat ik 25 cent (guldencent dus) per uur verdiend had. Het jaar daarna werkten twee klasgenootjes voor mij voor een gulden per uur en hield ik er zelf ‘nog iets meer’ aan over.
4 – Vroeger wilde ik pastoor worden (ik moet effe naar Joost linken, die zal dit dan ook vást wel lezen) en ik ben dus ook een hele tijd misdienaar geweest. Toen ik op een gegeven moment dusdanig promotie had gemaakt dat ik ‘het belletje van de communie’ (katholieken weten waar dit over gaat) mocht laten rinkelen vond ik echter dat belletje zó cool dat ik zowat de hele dienst heb lopen bellen en de pastoor dusdanig tot waanzin heb gedreven dat hij ONDER DE MIS naar me toekwam en me “EN NOU IS HET GODVERDOMME AFGELOPEN” toebijtte. Exit misdienaar, exit wens om pastoor te worden.
5 – Ik nu, in plaats van merchandiser, ook wegenbouwer had kunnen zijn; ik had de mogelijkheid het bedrijf van mijn vader over te nemen, maar vanwege geringe interesse heb ik er destijds voor bedankt.

Nou moet ik er natuurlijk ook nog 5 anderen bijlappen, en dát kost me dan weer minder moeite; Tom ‘Auf Der Axe’, Laurens Taekema, Ron Hell, Pim Hypekid en
Marisa ToT zijn ‘de sjaak’.

Tot slot voor al onze niet Nederlands sprekende vrinden, de vertaling;

Besides being pretty fed up with my 3,5 year old daughter that tries to scare me all the time (climbs on my lap, shouts “WHAAA” and asks “did I scawe you” (she has little trouble with the pronouncing the ‘R’), now this allergic leftwinged “Du hast der Kraft Luke” shouting eternal student put this spell called blogtagging on me.

Sure, next year this game will probably be just as ‘not done’ as forwarding mails to 10 different people to ‘protect yourself from this great mischief that will otherwise happen to you’, but for this time, I’ll play. 5 things about me that you didn’t know before:

1 – I met my wife on a chatbox in 1999, and after we got married we renewed our vows only 5 days later in the Viva Las Vegas Wedding Chapel in, if you didn’t guess it already, Las Vegas.
2 – Last year I’ve also worked as the manager of a brilliant rockband called Judasville, who at that time could have made it BIG internationally. Some of the highlights were a trip to Japan, a support tour for The Golden Earring and the chance to perfrom in a big MTV show. Unfortunately things didn’t really work out the way they could.
3 – When I was 11 years old, I took it upon me to do a job for a fixed price, only to learn afterwards that I earned about 25 (guilder) cents per hour. A year later two classmates worked for me for 1 guilder per hour and I myself earned ‘even some more’.
4 – My dreamjob as a kid was becoming a priest (I have to link to Joost here, SEO as he is he’ll probably see the hits and check out why they’re coming). So, I did my time as a quire boy, only to get kicked out of the church by a swearing priest because I rang the bells all through the mass and I was only supposed to ring them once or twice during the (holy) communion.
5 – I could have owned my own road construction company (family company) if I would have been interested. Instead I convinced my father to sell his company because I didn’t want it.

Now for the best part, to screw 5 others and have them tell stuff we didn’t knew already; Tom ‘Auf Der Axe’, Laurens Taekema, Ron Hell, Pim Hypekid and Marisa ToT; here you go.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Blogtaggen, dé nieuwe trend. Blijkbaar.”

  1. Laurens says:

    haha, hey bedankt man! Ik zal eens kijken wat ik kan verzinnen 🙂

  2. Pim says:

    Dat gedoe in de kerk, briljant!

  3. Joost de Valk says:

    Damn, am I really this predictable? 😛