Over merchandise en merchandising

Tip; lees je mail voor je ‘m verstuurd… anders…

 

Gelukkig doe ik dat zelf meestal, het scheelde net niet veel of ik had onderstaande typo gemaakt;

Natuurlijk kunnen we op basis van de CMYK informatie een PMS kleur kiezen, maar het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat jullie reeds een vaste huidskleur hebben; in dat geval zouden we dat Pantone nummer inderdaad gebruiken

Het moet natuurlijk huiskleur (kleuren passend bij de huisstijl) zijn…

Weet jij nog een grappige typo? Zet ‘m in de comments! (zonder niet al te veel op David’s terrein te willen komen natuurlijk ;))

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Tip; lees je mail voor je ‘m verstuurd… anders…”

  1. David says:

    Voor ThiemeMeulenhoff schreef ik best vaak Docentenlijk in plaats van Docentenlijn… 😉

  2. Richard says:

    bwhahahaha… you made me laugh out loud!