Over merchandise en merchandising

Blogtip; AUF DER AXE!

 

Peter Pan (ja, nog ruim voor de toevoeging “Speedrock”) heeft eens een briljant nummer opgenomen dat AUF DER AXE heet. Een méér dan goede kennis van me heeft deze songtitel na het organiseren van een paar concerten onder die naam als bijnaam gekregen en voert inmiddels een gelijknamig muziekblog, dat je zéker in je favorieten moet gooien als je wel van rock met een scherp randje houdt!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.