Over merchandise en merchandising

Altijd leuk; je eigen shirts terugzien II

 

Serge (eigenaar Up Magazine, Nederlands coolste underground muziekmagazine) stuurde me vandaag een scan van hun grote Amerikaanse broer Revolver toe, waar onderstaande foto van Modern Life Is War in staat, met op de voorgrond gitarist Sjarm, gehuld in een creatie van ondergetekende .

Nie Fokke in Revolver

Het “Nie Fokke Mee Brabant” shirt is als grap ontstaan uit een powerdrinksessie met medebedenker Tom, en dankzij ons gezonde Brabantse chauvinisme uitgegroeid tot een hit. Toch leuk dat Sjarm ook overal laat zien hoe trots ie is op dit shirt!

Bestel zelf ook een Nie Fokke Mee Brabant shirt, of bijvoorbeeld een Brabantsjaal, in onze Brabant webshop!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Altijd leuk; je eigen shirts terugzien II”

  1. David says:

    Hahaha, die Sjarm! 🙂

  2. Jenno says:

    Supertof!!!