Over merchandise en merchandising

Brand Merchandise in de krant!

 

Ons bedrijf wordt wel vaker betrokken bij artikelen over merchandising en promotiemiddelen, en vanmorgen stuurde Pim me onderstaand artikel over weblogs (uit “De Gelderlander“) waarin we ook vermeld worden:

Edit: ik verneem zojuist dat ditzelfde artikel (van Joost Bosman) ook in het Eindhovens Dagblad (én het Brabants Dagblad, én de PZC) staat; straks eens ergens oppikken.

Ook het reisblog van TND Media wordt in dit artikel vermeld, die toevallig goede bekenden van ons zijn; op onze blogroll vind je de link naar hun blog over webdesign ook terug).

Inhoudelijk kan ik over het artikel nog geen commentaar geven, maar het meisje van de slijterij is op z’n zachtst gezegd niet al te positief.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Brand Merchandise in de krant!”

  1. Renzo says:

    Is er ook een online link naar dit artikel beschikbaar?