Over merchandise en merchandising

Glimmende, blinkende en knipperende kerstartikelen!

 

Natuurlijk is dit slechts een klein overzichtje van wat er zoal mogelijk is. Zoals we hier wel vaker zeggen produceren we namelijk eigenlijk “alles”. Dus ook bijvoorbeeld een kerstmannetje of -bal of -boom in uw huiskleuren, met uw logo, zelfs een euh, kerstmancartoonversie van uw directeur. bestellen?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.