Over merchandise en merchandising

Commerciële vacatures Merchandise.nl

 

Ter versterking van ons team zoeken we nog 2 enthousiaste commerciële krachten.

Wil je werken in een jong, innovatief bedrijf dat merchandise en premiums ontwikkelt, produceert en distribueert? Wil jij een functie die aansluit bij je persoonlijke kwaliteiten in plaats van andersom? Wil jij een baan waarbij eigen inbreng en initiatief aangemoedigd worden? Ben je op zoek naar een bedrijf waar collega’s elkaar de ruimte gunnen in plaats van elkaar de loef af te steken? Lees dan verder.

We zijn vooral op zoek naar mensen met een frisse inbreng, het liefst met een vak- of interessegebied als achtergrond. Kort gezegd hebben we 4 “hoofdwerkgebieden”:

  • de sportwereld: fankleding en premiums voor clubs, teamkleding, spandoeken etc.
  • de internationale entertainmentindustrie: merchandising voor bands, toursupport, festivalmerchandising etc.
  • de reclameindustrie: ontwikkeling van custom premiums ter ondersteuning van promotionele acties alsmede productie van reguliere promotiemiddelen.
  • business 2 business: relatiegeschenken, promotie- en bedrijfskleding, spandoeken etc.

Affiniteit en ervaring binnen 1 of meer van deze gebieden zijn meer dan welkom. Daarnaast is enige grafische kennis gewenst, doch niet doorslaggevend. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten binnen 25km van ons kantoor te Bergeijk (Noord-Brabant).

Je functie zal bestaan uit 50-70% inbound commerciële activiteiten; offreren, opvolgen en orderbegeleiding. De rest van je activiteiten bestaan, afhankelijk van je wensen en kwaliteiten uit acquisitie, marketing, of andere op jouw lijf geschreven bezigheden.

Gezien de constante sterke groei van ons bedrijf is zijn er diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Salarissen worden gebaseerd op zowel individuele als teamprestaties. Verdere secundaire voorwaarden komen aan bod in eventuele gesprekken.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je brief & c.v. naar richard@merchandise.nl of bel 0497 555 320 voor meer informatie.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.