Over merchandise en merchandising

Te laat! Funcaps voor het WK 2010 dan maar?!

 

Krijg ze nét pas aangeboden… dus nooit meer op tijd binnen voor de finale…

funhoeden Nederland

Overigens; de grap “wat een draak van een funhoed” heb ik zelf al direct gemaakt, maar mocht je het niet kunnen laten, dan zet ‘m gerust in de comments!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.