Over merchandise en merchandising

Communicatie maar weer…

 

Eigenlijk had ik me voorgenomen niet steeds weer fragmenten uit de mail op dit blog te zetten, maar goed, er blijven maar van die juweeltjes binnenkomen…

Merry Christmas & Happy New Year!
?
Please give my sweet greeting to your family and stuff.
?
All the best!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.