Over merchandise en merchandising

Bandmerchandise.nl mag absoluut geen bandshirtjes bedrukken!

 

Volgens Amit Singh van Rock America tenminste;

Geachte heer, mevrouw,

Ik ben Amit Singh van Rock America. Ik heb op de website van metalplaza gezien dat u promotie maak om bandshirtjes te drukken. Ik weet niet of u het weet, maar u kunt claim krijgen. U mag absoluut geen bandshirtjes bedrukken. Ik heb inmiddels de informatie doorgespeeld naar Razamataz. U riskeert op dit moment een boete van 1000 Euro per bedrukte shirt.

Alvast bedankt,

Singh

Amit heeft duidelijk de kok ergens horen roepen maar geen idee waar de lepel hangt; Wij drukken namelijk alleen maar in opdracht van de licentiehouders; over het algemeen direct voor de bands zelf, in opdracht van de platenmaatschappij of in opdracht van het management (Zoals hij ook in mijn antwoord kan lezen).

Tenminste, tenzij Razamataz (héle grote jongen trouwens) ook de licenties houdt van Said and Done, Stevie Ann, The Reverend Horton Heat, Textures, SQY, The Butcher enzovoorts 😉

Enfin, we bedrukken dus nog steeds bandshirts, dus mocht je zelf voornemens zijn om t-shirts te laten bedrukken, neem dan gerust contact met ons op!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Bandmerchandise.nl mag absoluut geen bandshirtjes bedrukken!”

 1. tim says:

  Kan ik hieruit concluderen dat de bestelling van 200 shirts van Faith no More niet doorgaat?

  😉

 2. Pim says:

  Druk jij Said And Done shirts Ries? Dat kost je 1000000000 euro per shirt!

 3. hidde says:

  hahaha. mooi leesvoer!