Over merchandise en merchandising

Designer report; Wytste Sterk

 

Wytse is een veelzijdige artiest die onder andere nogal wat affiches voor Vera in Groningen gemaakt heeft.

Hij is nogal geí¯nspireerd door tattookunst en de hotrod/rockabilly scene. Op GoSterk.nl kun je een uitgebreid overzicht vinden en ook enkele zeefdrukken die hij in gelimiteerde oplage gemaakt heeft bestellen. Hier een paar producten van zijn hand:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.