Over merchandise en merchandising

Complimenten, altijd leuk!

 

Ik ben van plan t-shirts met het logo van mijn label te laten drukken en kwam via Google bij jullie terecht.
Prettige site en blog, toch heb ik nog een aantal vragen.

Jammer genoeg geen foto’s gemaakt van deze opdracht, maar toch leuk om dit mailtje even te posten.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Complimenten, altijd leuk!”

  1. 4HW says:

    wij zijn een klasgroep en doen een voorstelling over complimenten 😀