Over merchandise en merchandising

Concert-tip; Revenge of the Rock & Roll Monsters

 

revenge of the rock & roll monsters

Het is tijd voor alweer de 3e Rock & Roll Monsters tour, door Peter Pan Speedrock (en SOZ Concerts) opgezette tours met top rockacts uit binnen- en buitenland. Deze editie zullen, naast het driekoppige Eindhovense rockmonster, Dead Elvis (NL), The Peacocks (CH), Boozed (DE) en Knucklebone Oscar (FIN) aantreden.

Zorg dus dat je erbij bent:
4/6 – AB – Brussel (BE)
5/6 – Paard – Den Haag
6/6 – Luxor Live – Arnhem
7/6 – Effenaar – Eindhoven
8/6 – Bolwerk – Sneek

oh, het artwork van de poster is van Boom, waar we eerder al een Designer Report over gedaan hebben.

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.