Over merchandise en merchandising

Concert-tip; Revenge of the Rock & Roll Monsters

 

revenge of the rock & roll monsters

Het is tijd voor alweer de 3e Rock & Roll Monsters tour, door Peter Pan Speedrock (en SOZ Concerts) opgezette tours met top rockacts uit binnen- en buitenland. Deze editie zullen, naast het driekoppige Eindhovense rockmonster, Dead Elvis (NL), The Peacocks (CH), Boozed (DE) en Knucklebone Oscar (FIN) aantreden.

Zorg dus dat je erbij bent:
4/6 – AB – Brussel (BE)
5/6 – Paard – Den Haag
6/6 – Luxor Live – Arnhem
7/6 – Effenaar – Eindhoven
8/6 – Bolwerk – Sneek

oh, het artwork van de poster is van Boom, waar we eerder al een Designer Report over gedaan hebben.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.