Over merchandise en merchandising

Designer report; Boom Artwork

 

Eric van den Boom is een jonge ontwerper (1980) met een voorliefde voor horror/skateboard ontwerpen, maar zijn werk is een stuk diverser; logo’s, shirts, flyers, websites, Boom maakt het.

Zijn website is absoluut de moeite van het bekijken waard, maar hier vast enkele afbeeldingen zodat je een iets beter beeld hebt van zijn werk:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn