Over merchandise en merchandising

Dag van de Arbeid.

 

Naar aanleiding van David’s stuk over de dag van de arbeid (en dan voornamelijk de comment van Stijn, die de Dag van de Arbeid op 1 lijn zet met de wereld-secretaresse dag), kreeg ik eindelijk weer eens zin een stukje te schrijven.

De Dag van de Arbeid is namelijk vrijwel wereldwijd een feestdag en in veel landen zijn er grote festiviteiten rondom deze dag. Voor zover ik weet zijn de Belgen en Duitsers ‘gewoon’ 1 dag vrij, maar in veel andere landen wordt de hele week feestgevierd (waarschijnlijk naar gelang de “roodheid” van het land). Nu kan ik natuurlijk nog verder uit gaan wijden over hoe onze communicatie met onze contacten over de wereld vandaag en in veel gevallen de hele week stil ligt en de hinder die we daarvan ondervinden, maar volgens mij heb ik daar de laatste tijd wel genoeg over gezeken 😀

Tot slot; een mooi wikipedia linkje over de Dag van de Arbeid.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Dag van de Arbeid.”

  1. Dierect says:

    Dit jaar is het een vrije dag. In Rotterdam vieren we een feest op de dag van de arbeid. Het 1 mei feest zal dit jaar plaatsvinden op het heemraadsplein in Rotterdam van 13:00 tot 17:00 uur.