Over merchandise en merchandising

Er is altijd licht aan het einde van de tunnel!

 

Na bijna een hele week afzien is het dan eindelijk zo ver; we zijn (sinds 17.40) volledig operationeel op ons nieuwe adres. De komende dagen gaan we er met z’n allen keihard aan werken om de achterstand in te halen.

Nu heb ik niet veel meer te melden; het is tijd om de PC af te sluiten, naar huis te gaan en nog een paar uurtjes slaap mee te pakken.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.