Over merchandise en merchandising

Designer report; Donk Design

 

Het lijkt me leuk om regelmatig een minireportage te plaatsen over enkele van de ontwerpers met wie we regelmatig samenwerken. Als eerste; Donk Design.

donk.gif

Hoewel de informatie op z’n site maar summier is spreekt het werk voor zich; hier een overzichtje:

compilatie2.gif compilatie.gif comp3.gif

Donk is eventueel te bereiken door te mailen naar r.donk7@chello.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.