Over merchandise en merchandising

T-shirts die je niet meer draagt? Maak er een kussen van!

 

Ik vond een leuk artikeltje; natuurlijk is de productiemethode enigszins voor de hand liggend, maar desalniettemin, hier een link met een uitgebreide beschrijving…

naaien.jpg

kussen.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.