Over merchandise en merchandising

Een prijs gewonnen!

 

jaja, Brand Merchandise heeft een prijs gewonnen, en wel de SCHMOOZE AWARD!!!

Nu is het de bedoeling dat ik op zun kettingbriefs vijf andere blogs ga nomineren (wat natuurlijk in dit geval best slim zou zijn om te doen, gezien de traffic die men er aan overhoudt), maar… David heeft er eigenlijk al 3 (nou ja, 2 en die van hemzelf) genoemd die zo ongeveer als enige in aanmerking komen omdat ik verder niet zoveel lees…

Ik moet dus passen deze keer…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Een prijs gewonnen!”

 1. Jos says:

  Proficiat, Ries.

  En je HOEFT ze ECHT niet door te geven, dat is niet de bedoeling. Dat zou zo’n *kuch* ijzersterke Award *kuch* alleen maar devalueren..;-)
  Van mij mag je ze alle 6 zelf houden. En je mag ze ook geven aan mensen die er al een gehad hebben, als je vindt dat die hem ook van jou verdienen.
  Voor mij heb je hem in ieder geval van harte verdiend. Maar ja, ik kon er maar 5 weggeven.

 2. Jos says:

  enne.. ga je hem nog op je blog plaatsen?

 3. Sint says:

  Een echte award plaats je natuurlijk op een dressoir. Of ergens bovenop een stoffige boekenkast. Die plaats je niet op een website…