Over merchandise en merchandising

Trots als we zijn op onze klanten…

 

Hier de nieuwe clip van Aux Raus:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Trots als we zijn op onze klanten…”

 1. Het is maar gecompliceerd om contact details van Brand Merchandise te vinden…..

  Ik ken deze weblog..en wilde een contact opnemen ivm wat premiums..of waren het nou give aways (ja ik heb het gelezen).
  Anyway, na 10 minuten zoeken nog steeds geen telefoon nummer kunnen ontdekken…

  Wellicht een verbeter puntje?
  Gr

 2. Richard says:

  Hallo Rick,

  Dank je voor je bericht; het valt me nu eigenlijk pas op dat bij de laatste wordpress upgrade de link naar onze bedrijfswebsite verdwenen is. Ik probeer dit vandaag nog te fixen.

  Onze complete contactgegevens kun je op de contactpagina van bandmerchandise.nl vinden.

  gr.
  Richard