Over merchandise en merchandising

Even voorstellen en om jouw hulp vragen!

 

Win een Promopoef met jouw logo!

Win een Promopoef met jouw logo!


Op 26 augustus ben ik begonnen met mijn stage bij Merchandise.nl. Ik loop hier nu 7 weken stage en heb al erg veel geleerd, meer dan ik ooit had durven dromen. Richard is een geweldige stagebegeleider die lekker straight to the point is en mijn collega’s doen veel moeite om mij alles te leren en te helpen als het nodig is. Het is hartstikke gezellig en ik heb nog geen één dag gehad dat ik geen zin had om naar stage te gaan.

Help!

Via deze blog wil ik je vragen om mij te helpen en een korte enquête voor me in te vullen, hiermee maak je kans op een superleuke promopoef/zitkubus ter waarde van €125,-!

Nog even voorstellen

Ik ben Anne Luijten, 20 jaar en ik studeer Small Business en Retail Management aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Buiten mijn stage om ben ik altijd bezig, stil zitten staat niet in mijn woordenboek. Zo werk ik in een ruitersportzaak, heb ik mijn eigen paarden waar ik elke dag naartoe ga en in het weekend werk ik achter de bar bij poppodium 013. Buiten het werk om ben ik graag bij mijn vriendinnen, vrienden en natuurlijk bij mijn geweldige vriend.

Hoe ben ik bij Merchandise.nl terecht gekomen

Tijdens een bardienst bij een concert in 013 stond ik een keer achter de bar met Bart, de marketing manager van 013 (hij vond het leuk om de 013 een keer vanuit de bar te bekijken). We raakten aan de praat over stageplekken en opeens zei hij: ‘ik weet een bedrijf wat precies bij jou past!’. Bart bracht me in contact met Richard en na een gesprek mocht ik stage komen lopen bij Merchandise.nl. In mijn ogen was dit een bedrijf waar ik veel kon leren en waar ik ook echt iets aan had. En na zeven weken kan ik dit bevestigen. Het is een geweldige stageplaats!!

Waarom ik deze blog dus echt schrijf

Leuk dat je de tijd hebt genomen om de hele blog te lezen en niet na de eerste alinea af te haken. Maar dit betekent waarschijnlijk wel dat je de enquête nog niet ingevuld hebt. Natuurlijk is het leuk om een blog te plaatsen op brandmerchandise.nl, zeker omdat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Maar waar ik dit echt voor doe is om voldoende respons te krijgen voor mijn onderzoek. Ik wil je dus graag nog een keer vragen om de enquête in te vullen. Je kan er een superleuke promopoef/zitkubus ter waarde van €125,- mee winnen.

Ik weet dat er vaak gelogen wordt over de duur van een enquête en het aantal vragen, maar bij deze EERLIJK: de enquête bestaat uit 7 korte vragen en het duurt echt maar 2 minuten om hem in te vullen. Je zou mij er enorm mee helpen en uiteindelijk jezelf ook, want het onderzoek is bedoeld om ervoor te zorgen dat Merchandise.nl haar dienstverlening kan verbeteren. Snel invullen dus! http://www.thesistools.com/web/?id=370386.

Deze post is geschreven door

Ik ben Anne Luijten, 20 jaar en ik liep van augustus tot december 2013 stage bij Merchandise.nl. Ik studeerde Small Business en Retail Management aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Buiten mijn stage om ben ik altijd bezig, stil zitten staat niet in mijn woordenboek.

Ik schreef al 1 posts op Brand Merchandise.

Volg mij:

Reacties zijn gesloten.