Over merchandise en merchandising

Even voorstellen; onze jongste medewerkster!

 

Sara, een paar uurtjes met papa mee naar kantoor…

metpapamee.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Even voorstellen; onze jongste medewerkster!”

  1. Joost de Valk says:

    Tsssk! Kinderarbeid!

  2. Richard says:

    Ja Joost, hoe denk je anders dat we onze prijzen zo laag kunnen houden!

  3. toeliekont says:

    Ik ben fan!!!