Over merchandise en merchandising

Zouden ze nu wél aanslaan?

 

Sinds ruim een jaar bieden wij mobile phone straps aan als kleine gadget (met een lage prijs bij grote oplages; leuke add-phonestraps.jpgon voor bijvoorbeeld tijdschriften), maar tot op heden moet ik zeggen dat de interesse niet overweldigend is. We hebben ze wel eens geleverd, maar niks bijzonders op dat vlak. Onze fabrikant is daar steeds erg verbaasd over, aangezien deze dingen (volgens hem) wereldwijd een ontzettende hardloper zijn.

Nu zag ik dat de Veronica gids er deze week aandacht aan besteed heeft, en ik ben benieuwd of dat effect heeft. In ieder geval zal ik eens zorgen dat er weer snel een voorbeeldje op onze site staat!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Zouden ze nu wél aanslaan?”

  1. Pim says:

    Wat een rommel 🙂

  2. David says:

    Dat zijn van die dingen die óf een hype worden óf nooit aanslaan. Geen tussenweg mogelijk.