Over merchandise en merchandising

Merchsupply.com vernieuwd!

 

Onlangs hebben we onze Engelse website Merchsupply.com helemaal in een nieuw jasje gestoken; wat frisser, eenvoudiger ingedeeld, en met een aantal toevoegingen aan het assortiment.

Merchandise en album artwork designers

Buiten onze eigen producten en diensten hebben we ook (altijd al) een database met ontwerpers voor merchandise en album artwork op Merchsupply, en die is natuurlijk ook vernieuwd. We zijn dan ook erg trots dat er binnen enkele weken na de lancering alweer 17 ontwerpers op de site staan, waaronder mensen die gewerkt hebben voor Slipknot, Willie Nelson, Golden Earring, The Reverend Horton Heat, en vele, vele anderen.

Nieuw is ons ‘rate & review’ systeem, waardoor ontwerpers met veel reviews (tellen voor 10 ratings van 5 sterren) en ratings (1-5 sterren) hoger in de lijst komen te staan, zodat onze bezoekers een klein beetje kunnen beoordelen wat voor vlees ze qua samenwerking in de kuip hebben.

Database met tour resources

Daarnaast hebben we eenzelfde database gebouwd voor “tour resources”; freelance merch- en tourmanagers, backline- en busverhuurbedrijven, boekingskantoren, en eigenlijk alle andere bedrijven die je nodig zou kunnen hebben wanneer je in Europa wil gaan touren met je band. Natuurlijk ook voorzien van hetzelfde rate & review systeem.

Mocht je overigens zelf ontwerper zijn of op tours werken; we hebben een eenvoudig formulier op de site waar je jezelf aan kunt melden; na een korte review van je aanmelding kom je er gewoon tussen te staan. Overigens maakt het niet uit voor wie je al wel of niet gewerkt hebt; op ieder potje past een dekseltje.

Wij zijn érg blij met het redesign en de nieuwe mogelijkheden; wat vinden jullie ervan?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Merchsupply.com vernieuwd!”

  1. Ger Peters says:

    Alles ziet er perfect uit Richard! En dank voor het opnemen in de ontwerpers database!