Over merchandise en merchandising

Gratis naar een (willekeurig) concert?

 

Veel van onze leveringen voor bands zijn spoedleveringen (spoed als in: donderdagavond bellen, zaterdagavond leveren), en vaak gaan we deze ook persoonlijk brengen, onder andere omdat Amerikanen regelmatig contant willen betalen en natuurlijk ook omdat we muziekliefhebbers zijn.

Wat nu het leuke is; ik heb dus nog NOOIT meegemaakt dat ik een kaartje moest laten zien of mezelf ergens moest melden. Niet bij kleine zaaltjes, maar ook niet bij zalen als 013, Paradiso, Tivoli  en de Effenaar. Niet bij minishowtjes voor 20 bezoekers, maar ook niet bij uitverkochte producties waar buiten nog verschillende mensen staan te vragen of je nog een kaartje over hebt. Sterker nog; je krijgt vaak alle medewerking, direct een backstagepas of stempel en wordt verder begeleid.

 

Goede zaak natuurlijk (laten we wel wezen; ik sta daar vaak met 20-30 kg aan t-shirts of iets dergelijks in mijn handen), maar toch enigszins verbazend. Voor ons is natuurlijk alles geregeld, het is ook geen enkel probleem om even te melden dat we er zijn, en eerlijk gezegd wordt in sommige gevallen ook wel aan de deur gemeld dat we komen, maar desalniettemin; mocht die ene show waar je graag naartoe wilt onverwacht uitverkocht zijn, je kunt het proberen met een doos t-shirts in je armen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Gratis naar een (willekeurig) concert?”

  1. caporegime says:

    Hahaha, zo ging ik vroegen naar de gemiddelde computerbeurs toe. een grote doos in mijn armen en naar binnen lopen onder het mom van dat moet naar de kraam van “abcd blablabla”. werkt altijd en scheelde me weer een tientje entree.

  2. David says:

    Hehe, als er vroeger iets uitverkocht was dan kopieerde ik gewoon de kaartjes op een kleurencopier en dan kwam ik alsnog binnen. 🙂