Over merchandise en merchandising

Spelvauten in bestellingen…

 

Als je nou zoiets binnenkrijgt:  

rescue.jpg

Moet je daar  dan iets van zeggen? In dit geval heb ik het niet gedaan, gelukkig was de aanvraag meer geschikt voor een beletteraar dan voor ons (en dan verwijzen we de klant door dus).

Hier trouwens nog zo’n juweeltje (hoewel zonder spelfouten):

del.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Spelvauten in bestellingen…”

  1. Pim says:

    Het zal in ieder geval opvallen 🙂 Wat een gedrochten haha.