Over merchandise en merchandising

Helden van de week II: Edward Air en de Douane

 

Ja, er waren weer eens wat problemen met een spoedzending; onze fabrikant had namelijk verzuimd aan te geven dat ie samples van een gedeelte van de (geschenken)collectie voor het nieuwe jaar mee zou sturen (overigens; watch out for some HUGE changes in our gifts department!).

Daarnaast waren de goederen cadmium-gevoelig en had de douane een cadmium audit afgeroepen. Dit proces duurt normaliter 3 volle dagen, waardoor onze leverdatum (vandaag!) in het gedrang kwam (e.e.a. speelde dinsdag/woensdag).

Maar gelukkig hebben zowel de mensen van Edward Air en de douane wederom begrip getoond! Gisterenmiddag kwam het verlossende telefoontje en zojuist stond de chauffer alweer aan de deur! We gaan het wéér halen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Helden van de week II: Edward Air en de Douane”

  1. Dinesh says:

    Heel graag gedaan!

    Brgds Edward Air Cargo Team
    Amsterdam Airport