Over merchandise en merchandising

Bewogen weken en vrijdagmiddagen…

 

Ken je dat? Een ontzettend bewogen week achter de rug en dan is het vrijdagmiddag. Daarnaast is er natuurlijk ook nog iemand ziek en staan er een paar afspraken buiten de deur gepland.

Onder andere om die redenen werken wij op zaterdag ook. Waarschijnlijk wordt vanmiddag alleen hetgeen dat écht niet tot morgen kan blijven liggen gedaan. Gelukkig merken we aan onze klandizie ook goed dat vrijdagmiddagen niet tot de hoogste productiviteit leiden.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Bewogen weken en vrijdagmiddagen…”

  1. Laurens says:

    Het vrijdagmiddag gevoel..is eigelijk pas echt een vrijdagmiddag gevoel als je zaterdag echt vrij bent toch? 🙂