Over merchandise en merchandising

Infographic Relatiegeschenken / Promotional Items

 

Deze infographic met analyze en achtergrondinformatie is geplaatst op Marketingfacts.nl en mag gebruikt worden om (ongewijzigd) op eigen blogs/sites te plaatsen.

infographic promotional items

Zoals jullie wellicht weten specialiseren we ons in het samenstellen van een geschikt assortiment relatiegeschenken en het ontwikkelen van volledig custom made relatiegeschenken voor onze klanten.

Omdat we daarnaast ook heel nieuwsgierig zijn naar de exacte impact van die promotionele items hebben we op basis van diverse onderzoeken in de promotionele branche een infographic laten maken van hoe goed relatiegeschenken het nu eigenlijk doen in vergelijking met andere methodes van reclame maken.

Hiernaast kun je de infographic vinden; je kunt erop klikken om ‘m te vergroten, of rechtsklikken om ‘m in een nieuwe pagina te openen.

(c) Merchandise.nl
Infographic design door Milo Strain

Meer achtergrondinformatie:
http://nothingbringsyoucloser.com/
http://www.ppai.org/inside-ppai/research/
http://www.bpma.co.uk/

De infographic gebruiken

Als je onze infographic wil doorplaatsen op je eigen site is dat toegestaan mits je onderstaande code met bronvermelding gebruikt:

<a href="https://www.brandmerchandise.nl/wp-content/promotional-infographic1.jpg">
<img src="https://www.brandmerchandise.nl/wp-content/promotional-infographic1-200x800.jpg" width="200" height="800"/>
</a>
<small>Infographic (c) 2012 - <a href="http://sites.merchandise.nl">Merchandise.nl</a></small><br />
<small>Designed by <a href="http://milostrain.com">Milo Strain</a></small>

Online relatiegeschenken bestellen?

Ondertussen hebben we een nieuwe site gelanceerd waar je direct je relatiegeschenken kunt ontwerpen en bestellen. Er worden continu artikelen aan toegevoegd. Je vindt deze site op Relatiegeschenken-Bestellen.com. Ons volledige aanbod kun je vinden op Promotiemiddelen.com.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.