Over merchandise en merchandising

Wordt dit jouw nieuwe werkplek? (vacature)

 

Wij zoeken een commerciële medewerker voor onze binnendienst.

Ons bedrijf bestaat sinds 2003 en groeit sindsdien ieder jaar, en we zoeken iemand die ons team komt versterken en aanvullen op commercieel gebied.

Wat we verwachten van een commercieel medewerker binnendienst:

Ons bedrijf draait niet op diploma’s en/of werkervaring, maar vooral op kwaliteit en passie.

wordt dit jouw werkplek?

In een klein team van 6 mensen op kantoor (waar jij de 7e kunt worden) zoeken we dan ook vooral iemand die ‘erbij past’. Natuurlijk hebben we wel een aantal eigenschappen op een rijtje gezet waarvan we verwachten dat je die bezit als je reageert op deze vacature:

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van Engels in woord en geschrift
  • Ervaring met Microsoft Excel, Word en eventueel Outlook
  • Wiskundig/commercieel inzicht (‘zien’ of iets klopt)
  • Structureel en geordend kunnen werken
  • Kennis van de promotionele branche is een pré
  • Afgezaagd, maar wel waar; een échte teamplayer
  • Grafisch inzicht (evt. ervaring met Photoshop/Illustrator)
  • Fulltime beschikbaar (nee, part-time is géén optie, sorry)
  • Woonachtig binnen 30km van ons kantoor in Reusel (NB)

Als we je uitnodigen voor een gesprek bestaat de kans dat we je een test voorleggen om te bepalen of je deze eigenschappen bezit. We bieden nieuwe medewerkers in eerste instantie een kennismakingscontract van 3 maanden, zodat we samen goed kunnen kijken of we bij elkaar passen.

Je functie:

Je werkt met name op basis van binnenkomende aanvragen via onze websites en begeleidt je klant door het hele traject; van offerte tot levering. Daarvoor gebruik je onze calculatieprogramma’s, Excel, Outlook en niet te vergeten de telefoon. Die mag je overigens ook opnemen als ie ‘gewoon’ overgaat.

Het is de bedoeling dat je (op termijn) zelf ontwerpen kunt beoordelen op haalbaarheid en klanten kunt adviseren wat de beste keuze is. We proberen hier altijd mee te denken met onze klanten, en dan met name de beste oplossing vóór de klant, zodat ze tevreden zijn over de samenwerking en terugkomen.

We doen nog weinig aan koude acquisitie, maar daar zou je verandering in mogen brengen als je dat zou willen. Toch ligt onze focus in beginsel altijd op onze bestaande relaties en het uitbreiden van de samenwerking met hun.

Je krijgt ook ruimte om je functie gedeeltelijk zelf in te vullen, maar daarover lees je hieronder meer.

We hebben je natuurlijk ook wat te bieden!

Wat wij het aller- aller- allerbelangrijkst vinden aan ‘werken’, is dat het leuk is. Voor ons, maar ook voor onze medewerkers. We proberen dus te zorgen dat je het naar je zin hebt hier.

We begrijpen dat daarvoor in eerste instantie een marktconform salaris nodig is, en dat bieden we je dan ook.

Verder proberen we je de ruimte te bieden om jezelf te ontwikkelen op je eigen interessegebieden; dat kan bijvoorbeeld op grafisch gebied zijn, internetmarketing, webdevelopment, maar ook acquisitie, procesverbetering en ontwikkeling van nieuwe producten.

Dan; we geloven hier niet in structureel overwerken, je werkt hier in principe van 8.30 tot 17uur. Als ik MIJN werk goed doe krijg jij jouw werk namelijk tóch nooit af, dus je kunt net zo goed om 17 uur vertrekken, om 8.30 ligt het er nog wel.

Op vrijdag stoppen we om 16.00 uur en drinken we samen een biertje (fris/wijn, wat je wil) om de week af te sluiten.

Interesse? Zó solliciteer je naar deze functie.

Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Stuur dan een mail naar richard@merchandise.nl, stel je voor in die mail, en voeg je CV toe in de bijlage.

We vinden het belangrijk dat we uit de mail een beetje op kunnen maken wie je bent, en wat je drive is. In de 9 jaar dat we bestaan hebben we echt al té vaak gelezen dat je een salesdriven accurate teamplayer bent die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière.

Enfin, als je commercieel genoeg bent voor de functie weet je zelf beter hoe je de mail schrijft dan ik hier kan vertellen. Toch?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.