Over merchandise en merchandising

WordCamp 2012 op 24 én 25 maart aanstaande, Utrecht!

 

Gebruik jij ook WordPress voor je website(s) of weblog? Dan moet je écht naar WordCamp, een jaarlijks congres waar je in 2 dagen (voor het eerst!) meer over WordPress te weten kunt komen dan je in de rest van het jaar bij elkaar gegoogled krijgt.

Mocht je denken: “mwoah, is me vast te technisch”, nee hoor. Bekijk het programma van 24 maart maar eens (op 25 maart gaat het wellicht iets dieper, maar wat mij betreft is dat nóg interessanter).

Daarnaast leg je gegarandeerd nieuwe contacten in de ongedwongen sfeer (en al zeker bij de borrels), dus ik ga het niet ingewikkelder maken dan het is; dit mág je niet missen.

Bestel dus nu je WordCamp 2012 tickets, en als je Wordcamp 2012 wil sponsoren, ben dan snel (we moeten nu écht de productie op gaan starten ;))

(headerfoto op frontpage door PunkMedia.nl, WordCamp NL 2010)

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.