Over merchandise en merchandising

JudasVille – Excuse Me

 

Een tijd geleden ben ik nauw betrokken geweest bij de band JudasVille… Helaas was de konings line-up geen lang leven beschoren en is er op de bejubelde plaat “Welcome to JudasVille” na niet veel materiaal overgebleven… Ik kwam op Youtube echter wel nog deze clip tegen, opgenomen met steun van BRAM.

Overigens bestaat de band officieel nog steeds…

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “JudasVille – Excuse Me”

  1. Pim says:

    Gaaf nummer. Eigenlijk nooit geluisterd. Maar klinkt goed. Die beelden zijn die van die Resistance tour?

  2. Richard says:

    nee, van de shows met The Golden Earring.