Over merchandise en merchandising

JudasVille – Excuse Me

 

Een tijd geleden ben ik nauw betrokken geweest bij de band JudasVille… Helaas was de konings line-up geen lang leven beschoren en is er op de bejubelde plaat “Welcome to JudasVille” na niet veel materiaal overgebleven… Ik kwam op Youtube echter wel nog deze clip tegen, opgenomen met steun van BRAM.

Overigens bestaat de band officieel nog steeds…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “JudasVille – Excuse Me”

  1. Pim says:

    Gaaf nummer. Eigenlijk nooit geluisterd. Maar klinkt goed. Die beelden zijn die van die Resistance tour?

  2. Richard says:

    nee, van de shows met The Golden Earring.