Over merchandise en merchandising

It needs more cowbell…

 

Ik was zojuist een beetje op Myspace bandjes aan het bekijken, kom ik bij een bijster slechte band een comment tegen: “needs more cowbell”. Ik moest er keihard om lachen, en als je niet snapt waarom, bekijk dan dit filmpje maar eens…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “It needs more cowbell…”

  1. David says:

    Ik hoorde het laatst ook iemand roepen. Dus daar komt die opmerking vandaan! Had ook van Bad News kunnen zijn trouwens. Dit is SNL? Met Will Ferrel als Gene?